ua en ru

Юхим Шабшай

Досьє

Шабшай Юхим Михайлович - ізраїльський вчений, футуролог, письменник, коуч-тренер, сімейний трабл-шутер, -тьютер з розвитку навичок особистої ефективності (IQ VQ EQ), автор понад 500 методів для розвитку нестандартного мислення і емоційного інтелекту, автор і розробник індивідуальних сценаріїв розвитку "золотої молоді", номер 1 в СНД по роботі з особистою ефективністю, фахівець в сфері дзен і суфійської філософії, режисер.

Юхим Шабшай

Як футуролог відомий прогнозами, які враховують розвиток штучного інтелекту (ІІ), і можливості присутності і дії людини в 4-му вимірі ( "Четвертий шлях" по Георгію Гурджиеву). Створив систему, що активізує мислення і емоційний інтелект людини. Засновник проекту Family Case. Співавтор проектів Amograce, Future Education Centre, High Studio. Автор проекту "Young you" (методи розвитку "золотої молоді"). Співвласник компанії Shabshai Technology США (Нью - Йорк).

Біографія Юхима Шабшая

Юхим Шабшай народився 6 квітня 1965 року в місті Донецьк (Донецька область). Після закінчення школи вивчав економіку і фінанси, управління підприємством. Паралельно опановував релігійно-етичні і езотеричні системи: йога Патанджалі і агни-йога Реріха, Крішнамурті, Рамакришна і ін. Відвідував семінари по Еннеаграма, дзен і гурджіевскім практикам, семінари прямих учнів Ошо.

У 1986 році починає навчатися акторської майстерності і режисури в майстерні Петра Демченко. Пізніше разом з ним засновує один з перших приватних театрів в Україні. У 1995 році вивчав систему зцілення руками Рейкі у Свамі Ананд Сірджанхар. У 1996 році почав навчання у дзен-майстри Свамі Діва Сварго: вивчав медитацію, дзен-живопис і дзен-танець. У цей час отримує перші саторі і інсайти. З 2015 року постійне місце проживання - Ізраїль.

2015 року став сертифікованим коучем міжнародної асоціації IEA (Лос - Анджелес).

Кар'єра та бізнес-діяльність

У теченіе1988 -1992 рр. Юхим Шабшай бере участь в першому кооперативному русі. У той час став засновником кооперативу "Круг" і засновником агентства нерухомості "Інтеркруг".

У 1991- 1992 роках працював комерційним директором в страховій компанії "Донецьк - АСКО - сервіс". Одночасно вів успішну бізнес-діяльність в сфері нерухомості та юридичних послуг.

У 1992 році пішов з бізнесу і зайнявся вивченням технік саморозвитку.

У 2000-2009 під керівництвом Юхима Шабшая відкрито 9 філій школи у великих містах України, включаючи Дніпро, Одесу, Харків і Львів.

У 2009 році Юхим Шабшай відкриває свою тренінгову компанію.

В цей же час були створені тренінги з управління персоналом і тайм-менеджменту, в тому числі відомий легендарний бізнес-тренінг "Мрії султанші" ™, бізнес-тренінги підвищення рівня інтелекту (дзен-семінари і семінари по еннеаграмме), виїзні апгрейд-тури ™ для батьків і дітей "Геніальний дитина". На основі авторської системи створив методику виховання і всебічного розвитку дітей.

У 2015 році в Києві відкриває треніговую компанію, в якій викладають сертифіковані експерти Shabshai Upgrade System.

А в 2015 році робить відкриття, яке доповнило еннеатіпологію і стосувалося розвитку мислення еннеатіпов. І так само оформляє авторське право на систему розвитку особистої ефективності, яке пройшло Біблітотеку Конгресу (США). А в 2017 році виходить перша книга "Типи тел-типи мислення", в якій описує всі свої останні відкриття.

З 2017 по 2019 видає більше 30-ти книг по темам - сім'я, бізнес, особиста ефективність. Книги написані для аудиторії різного віку - для дорослих про бізнес, нестандартному мисленні, емоційному інтелекті, еннеатіпологіі, про здоров'я та відносини. Для дітей - пригоди, розповіді, комікси.

У 2017  Юхим Шабшай створює ще кілька десятків авторських систем, які продаються по франчайзингу по всьому світу. За 2 роки роботи відкриває свої центри в 12-ти країнах світу і продовжує активно розвивати ці напрямки.

У 2019 відкриває компанію "Shabshai Castle" "(Іспанія, Коста-Браво), яка займається обслуговуванням бізнес і сімейних апгрейд турів (освітній відпочинок). У 2019 разом з ізраїльськими партнерами відкриває компаню ST в США і здійснює основні послуги за двома пакетами: "Сім'я під ключ", "Бізнес під ключ", "Young you", "Особиста ефективність".

Сім'я

Одружений на Галині Миколаївні Шабшай (номер один в СНД по створенню успішних бізнес-сценаріїв, власник компанії Shabshai Castle (Іспанія), власник компанії Shabshai Upgrade System (Україна), СЕО компанії Shabshai Technology (США), автор понад 30-ти книг з розвитку нестандартного мислення і емоційного інтелекту, автор методів: "Діагностика еннеатіпа", "Діагностика Вихідного Коду Людини"). Сім'я Шабшай виховує двох дочок. Проживають в Ізраїлі.