ua en ru

Зеленський відвідав добровольців в Золотому

Зеленський відвідав добровольців в Золотому Фото: Володимир Зеленський (РБК-Україна)

Президент приїхав до військових, щоб поговорити на серйозні теми

Президент України Володимир Зеленський прибув на позиції українських добровольців в районі населеного пункту Золоте, де має відбутися розведення сил та засобів. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал "Останній блокпост #Ні капітуляції".

Як повідомляється, глава держави прибув на позиції добровольців у Золотому, щоб поговорити з ними про відведення сил та ситуацію на фронті.

"Зеленський приїхав до добровольців у Золоте. Серйозна розмова про відведення і фронт", - написали в Telegram-каналі.

На відео зафіксована розмова Зеленського з одним з добровольцем, який просив главу держави зустрітися з людьми, які виходили на акції протесту проти "формули Штайнмайєра" та особливого статусу Донбасу. Зі свого боку Зеленський заявив, що не отримував раніше жодних пропозицій про зустріч.

Крім того, президент закликав добровольців здати зброю, яку, за його словами, вони розмістили у будинку. Він наголосив, що якщо зброя не буде здана добровільно, то її заберуть у примусовому порядку.

Зазначимо, що в Офісі президента про візит Зеленського в район проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі не повідомляли.

Фото: Зеленський відвідав добровольців у Золотому (Facebook /Sashulya Lisova)

Нагадаємо, 22 жовтня незаконні збройні формування Росії здійснили обстріл ділянки розведення сил і засобів в районі населеного пунтку Золоте. Позиції український військових в Золотому були обстріляні зі стрілецької зброї.

Також РБК-Україна писало, що 24 жовтня російсько-окупаційні сили імітуючи готовність до початку відведення сил та засобів обстріляли позиції українських військовослужбовців поблизу Богданівки. Бойовики застосовували ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю