ua en ru

Vodafone запустив мережу 3G у Львові

Vodafone запустив мережу 3G у Львові Фото: Vodafone в Україні (GaGadget)

При розгортанні мережі оператор застосував обладнання виробництва компанії ZTE

Британський мобільний оператор Vodafone у понеділок, 7 грудня 2015 року, запустив власну 3G-мережу у Львові. Про це сьогодні повідомили у прес-службі компанії.

Як зазначається, для запуску мережі швидкісного мобільного Інтернету у Львові "Водафон" використовував європейський досвід будівництва.

Щоб забезпечити максимально якісне покриття 3G-мережі, компанія встановила обладнання не тільки на існуючі базові станції, але й побудувала додаткові базові станції, що дозволяє забезпечити суцільне покриття міста.

При розгортанні мережі Vodafone застосував обладнання технології single RAN виробництва компанії ZTE.

Щоб скористатися послугами 3G, достатньо мати телефон з підтримкою даної технології. У меню слід вибрати режим мережі 3G або автоматичний режим GSM/WCDMA. Також у абонентів має бути активовано послугу мобільного Інтернету.

Вартість користування 3G вже включено до будь-якого тарифу Vodafone Red. На додаток до 3G Інтернету, до пакету послуг будь-якого з тарифів лінійки включено безлімітний голосовий зв'язок у мережах Vodafone і "МТС Україна", а також дзвінки, SMS та MMS на всі мережі України і до 62 країн світу.

Українські абоненти Vodafone також можуть користуватися доступними послугами зв'язку у Європі завдяки послузі "Роумінг як удома". Послуга надає доступ до безлімітних дзвінків між українськими абонентами Vodafone і "МТС Україна".

Чарівний Львів сьогодні з європейським 3G. Якісна 3G мережа вже запрацювала у Лембергу!

Posted by Vodafone Ukraine on 7 грудня 2015 р.

Нагадаємо, раніше Vodafone запустив 3G у Чернігові, Ужгороді, Мукачевому, Буковелі, Чернівцях, Одесі, Луцьку і приступив до поетапного запуску мережі в Києві.