ua en ru

Володимир Дебой очолив "Наш край" на місцевих виборах у Житомирі

Володимир Дебой очолив "Наш край" на місцевих виборах у Житомирі

Володимир Дебой, який був міським головою Житомира в 2010-2014 роках, очолив партію "Наш край" на місцевих виборах на Житомирщині. Про це він повідомив під час прес-конференції в середу, 16 вересня.

Вибір політичної сили Дебой пояснив тим, що "Наш край" об'єднує понад 70 мерів-господарників. Він зазначив, що разом з однодумцями з "Нашого краю" буде працювати над вирішенням нагальних проблем регіону.

"Ще кілька років тому бюджет Житомира ми майже на 60% формували за рахунок власних доходів. Це, зокрема, дозволяло вирішувати безліч комунальних проблем. Зараз же грошей у міста немає", - розповів Дебой.

Він зазначив, що за півтора року всі досягнення Житомира були нівельовані через некомпетентність нової влади.

"Вона не змогла реалізувати проекти, розпочаті за час моєї роботи на посаді міського голови, і не запропонувала свої", - заявив Дебой.

Нагадаємо, що в політичну партію "Наш край" входить більш 70 діючих і колишніх мерів, серед яких - міські голови Миколаєва Юрій Гранатуров і Чернігова Олександр Соколов, а також Володимир Сальдо, який 10 років був мером Херсона (з 2002 по 2012 рік).

Володимир Дебой очолював Житомир в 2010-2014 роках. У 2013-му став лауреатом премії "Людина року", одним із його суперників у номінації "Мер року" був міський голова Харкова Геннадій Кернес. Під керівництвом Дебоя Житомир став першим містом України, в якому водопровідну воду замість хлору почали очищати безпечною сіллю.