ua en ru

Яценюк: в ході спецоперації виявлений найбільший в історії архів родини Януковича

Яценюк: в ході спецоперації виявлений найбільший в історії архів родини Януковича Фото: Арсеній Яценюк

Спецоперацію провели Нацполіція, ДФС та ГПУ

Найбільший в історії архів родини колишнього президента Віктора Януковича був виявлений силовиками під час спецоперації. Про це прем'єр сказав в ході засідання Кабінету міністрів України в середу, 16 грудня 2015 року, передає кореспондент РБК-Україна.

"Щойно міністр внутрішніх справ Арсен Аваков проінформував про проведену спецоперацію Національною поліцією, Державною фіскальною службою за підтримки Генеральної прокуратури України... Вперше виявлений найбільший в історії архів сім'ї Януковича і його безпосередньо", - заявив Яценюк.

Про зазначену спецоперацію Аваков проінформував на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Національна поліція України, разом з ДФС і Генпрокуратурою провели спецоперацію... в нашому розпорядженні виявилася значна частина особистого архіву "сім'ї "Януковича з особистими документами екс-президента, його фінансові операції, печатки та документи більш ніж 300 офшорних компаній, документи розрахунків від Танталіту до МАКО і банків Януковича, оригінали документів на власність від Межгірья до Хонки.. від Гонкога до Швейцарії.. Схеми виведення коштів", - написав голова МВС.

Национальная полиция Украины, разом с ДФС и Генпрокуратуры провели спецоперацию - в результате которой в наше распоряжен...

Posted by Арсен Аваков on 16 декабря 2015 г.

Нагадаємо, екс-президент України Віктор Янукович посів третє місце в рейтингу корупціонерів світу за версією організації Transparency International.