ua en ru

Сироїд оголосила про перерву в засіданні через загоряння проводки в Раді

Сироїд оголосила про перерву в засіданні через загоряння проводки в Раді Фото: Верховна Рада України (twitter.com/verkhovna_rada)

Після 15-хвилинної перерви Рада продовжила засідання

Віце-спікер Верховної Ради України Оксана Сироїд оголосила перерву на 15 хвилин у зв'язку із загорянням проводки в будівлі парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

"Оголошую перерву на 15 хвилин, викликаємо пожежних, тут ... горить проводка", - заявила віце-спікер під час засідання.

Відзначимо, що до цього парламентарі розглянули майже 600 поправок до пенсійної реформи.

За словами депутата від фракції "Народний фронт" Олександра Сочки, у Раду вже викликали пожежників.

"У Раді смердить паленим. Сироїд оголосила перерву. Горить чи не горить? Викликали пожежників", - зазначив нардеп.

У Раді смердить паленим. Сироїд оголосила перерву. Горить чи не горить? Викликали пожежників. Одна з версій - це молодший Добкін куре за колоною.

Опубліковано Олександром Сочкою 3 жовтня 2017 р.

Відзначимо, у будівлі ВР вже помічені співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Варто відзначити, що через 15 хвилин засідання парламенту відновилося, і нардепи продовжили розгляд поправок до пенсійної реформи.

Нагадаємо, раніше Верховна Рада України (ВР) підтримала продовження сьогоднішнього пленарного засідання до прийняття пенсійної реформи. Відповідну пропозицію на голосування виніс спікер парламенту Андрій Парубій.

"Щоб ми працювали без обідньої перерви і щоб ми працювали до завершення розгляду питань пенсійної реформи", - зазначив голова Верховної Ради. Таким чином, народні депутати працюватимуть без перерви з 14:00 до 16:00 і до завершення розгляду законопроекту про пенсійну реформу. Рішення підтримали 227 депутатів ВР.