ua en ru

Суд у справі Корбана відклали до 22 січня

Суд у справі Корбана відклали до 22 січня Фото: Геннадій Корбан

Засідання призначено на 11:00

Апеляційний суд Києва відклав розгляд скарги адвокатів Геннадія Корбана про утримання під вартою до 22 січня. Про це йдеться в повідомленні на Facebook партії УКРОП.

"Апеляційний суд Києва відклав розгляд скарги адвокатів голови політради УКРОПУ Геннадія Корбана на рішення Дніпровського районного суду Києва про зміст політика під вартою. Таке рішення оголосив суддя Денис Масенко. Суд постановив відправити лист Державної судової адміністрації щодо обладнання залу засідань у відповідності з вимогами Європейської конвенції з прав людини та відправити запит у відповідну установу про результати судово-медичної експертизи, призначеної Геннадія Корбана. Наступне судове засідання призначено на 22 січня, в 11:00", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, захист Корбана клопотав про відкладення розгляду скарги до завершення експертизи і забезпечення належних умов в залі суду.

Апеляційний суд Києва відклав розгляд скарги адвокатів голови політради УКРОПу Геннадія Корбана на рішення Дніпровського...

Опубликовано УКРОП Українське об'єднання патріотів 13 января 2016 г.

Нагадаємо, експертиза не виявила втручання в автоматичний розподіл апеляційної скарги на рішення суду про арешт Геннадія Корбана.