ua en ru

Стрілянина в передмісті Вашингтона: поранено американського конгресмена і його помічника

Стрілянина в передмісті Вашингтона: поранено американського конгресмена і його помічника Фото: стрілянина в передмісті Вашингтона (forum.guns)

Два співробітника поліції вбиті, бойовик знешкоджений

В результаті стрілянини на бейсбольному полі неподалік від Вашингтона, Сполучені Штати Америки (США), поранено американського конгресмена і його помічника. Про це повідомляє Independent.

"В результаті стрілянини на бейсбольному полі в штаті Вірджинія вогнепальні поранення отримав американський конгресмен від республіканців і його помічник", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією поліції Вірджинії, кілька людей отримали поранення після того, як бойовик відкрив вогонь по республіканцям Конгресу пыд час ранкової практики в районі Дель-Рей в Олександрії. Одного постраждалого доставили в найближчу лікарню.

Так, поранений був політик Стів Скаліз і його помічник. Деякі ЗМІ повідомляють, що були вбиті також два співробітника поліції Капітолія, а охоронці Скаліза знешкодили стрілка. На бейсбольному полі пролунало близько 50 пострілів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві вночі у Дарницькому районі сталася стрілянина, в результаті двоє чоловіків отримали поранення.