ua en ru

У Києві 17-19 травня буде перекрито рух транспорту на вул. Хрещатик

У Києві з 22:00 17 травня до 07:00 19 травня 2013 р. буде перекрито рух транспорту на вул. Хрещатик від вул. Інститутської до Бессарабської площі. Відповідне розпорядження про організацію перевезень пасажирів під час святкування Дня Європи у місті Києві підписав голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов, повідомляє прес-служба відомства.

"Відповідно до документу, КМДА проситиме Головне управління МВС України в м. Києві забезпечити перекриття руху всіх видів транспорту, крім задіяного у підготовці та проведенні святкування Дня Європи, з 22:00 17 травня до 07:00 19 травня 2013 р. на вул. Хрещатик від вул. Інститутської до Бессарабської площі", - йдеться в повідомленні.

Відповідним розпорядженням департаменту транспортної інфраструктури доручено 18 травня 2013 р. внести відповідні зміни у роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту, який проходить Хрещатиком.

Також на маршрути вийде рухомий склад згідно з нарядами роботи у вихідні та святкові дні, а кількість поїздів метрополітену на лініях може бути збільшено за умови зростання пасажиропотоку під час проведення заходів на вул. Хрещатик.

Читайте також: У Києві 18 травня пройде святкування Дня Європи