ua en ru

У лікарні Дніпропетровська за три дні надійшли 60 поранених українських солдатів із зони АТО, - ДніпроОДА

У медичні заклади Дніпропетровська за останні три доби надійшло 60 поранених українських солдатів із зони проведення антитерористичної операції (АТО). Про це заявив заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації (ДніпроОДА) Святослав Олійник, передає кореспондент РБК-Україна.

Зокрема, у четвер надійшло 17 поранених і хворих бійців із зони АТО, в п'ятницю привезли одного бійця, а в суботу - ще 42 людини.

Він також зазначив, що 19 поранених перебувають у Дніпропетровському клінічному військовому госпіталі, ще 26 - в Обласній клінічній лікарні ім. Мечникова, решта - в інших трьох лікарнях Дніпропетровська.

"Всім постраждалим надана необхідна медична допомога. Лікарні забезпечені основними медикаментами. Адміністрація веде постійний моніторинг стану здоров'я поранених і наявності медикаментів", - додав він.

Нагадаємо, 14 січня директор департаменту взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації Ірина Федорчук повідомляла, що в моргах Дніпропетровської області знаходиться 31 непізнане тіло загиблих в зоні АТО.