ua en ru

Суд оголосив перерву в розгляді обрання запобіжного заходу судді Вовку до 18:00

Голосіївський районний суд Києва оголосив перерву в розгляді клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу судді Печерського районного суду Сергія Вовка до 18:00. Про це заявила слідчий суддя Оксана Мірошниченко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Оголосити перерву в судовому засіданні до 18:00",- заявила Мірошниченко.

Перерва оголошена для того, щоб представник прокуратури надав суду відомості про те, що набрало законної сили, постанова Верховної Ради про згоду на затримання судді Вовка.

Відповідне клопотання заявив адвокат Вовка Юрій Сухов. Прокурор Максим Бойко заперечував проти задоволення даного клопотання. "Я вважаю, що захист затягує судовий процес", -заявив Бойко.

Зазначимо, що раніше у засіданні суду було оголошено перерву для того, щоб представник прокуратури Максим Бойко надав суду копію постанови Верховної Ради про згоду на затримання судді Вовка.

Нагадаємо, захист судді Вовка вважає клопотання про його арешт необґрунтованим.

У середу, 4 березня, Верховна Рада дала згоду на затримання і арешт трьох суддів Печерського районного суду Києва Сергія Вовка, Віктора Кицюка та Оксани Царевич.

Суддя Печерського районного суду міста Києва Сергій Вовк підозрюється у прийнятті завідомо неправосудного рішення по цивільній справі, яким позбавив законного власника його майна. Його дії кваліфікуються за ч. 2 ст. 375 КК України.

Суд оголосив перерву в розгляді обрання запобіжного заходу судді Вовку до 18:00

Суд оголосив перерву в розгляді обрання запобіжного заходу судді Вовку до 18:00

(Фото: РБК-Украина)