ua en ru

КП "Плесо" не вистачає 5 млн грн на зарплати працівникам

КП "Плесо" не вистачає 5 млн грн на зарплати працівникам. Про це сьогодні на розширено засіданні колегії КМДА повідомив керівник КП "Плесо" Павло Походій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Відповідно до наданого бюджетного запиту на 2013 р. підприємству необхідна сума у розмірі 35 млн грн на утримання зайнятих працівників. Фактично виділено 29,5 млн грн. Зважаючи на вищевикладене, підприємству не вистачає більше 5 млн грн", - повідомив Походій.

За його словами, підприємство на літній період має найняти 21 медпрацівника - це 300 тис. грн на зарплати, 80 матросів-рятувальників - близько 1 млн грн, а також треба найняти прибиральників та інших працівників.

"Головною причиною, яка негативно вливає на рівень готовності місць масового відпочинку населення міста Києва на водних об'єктах, в цьому році є несвоєчасне фінансування. Тільки наприкінці квітня наше підприємство отримало від розпорядника коштів лімітні довідки на фінансування і це, звичайно, стримує роботу нашого підприємства", - розповів Походій.

Читайте також: Гендиректор КП "Плесо" буде звільнений, якщо 10 пляжів не отримають санітарні паспорти, - Попов