ua en ru

Київська міська електричка призупиняє роботу до 27 вересня

Робота міської електрички в Києві буде частково відновлена 27 вересня, а з 10 жовтня електричка запрацює у звичайному режимі.

Робота міської електрички в Києві буде частково відновлена 27 вересня, а з 10 жовтня електричка запрацює у звичайному режимі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби КМДА.

"З 27 вересня поточного року буде відновлено роботу 4 електропоїздів міської електрички, а з 7 жовтня кількість поїздів буде збільшено до 8 одиниць. Функціонувати у звичайному режимі міська електричка почне з 10 жовтня 2014 р.", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, фахівці "Київпастрансу" проводять регламентні роботи з технічного обслуговування і поточного ремонту рухомого складу.

"Для забезпечення перевезення пасажирів з житлового масиву Троєщина до станції метро "Петрівка", на період тимчасового призупинення роботи міської електрички організовані спеціальні рейси тролейбусів маршруту №30 по трасі: станція швидкісного трамвая "Проспект Генерала Ватутіна" - залізнична станція Зеніт", - додали у КМДА.

У повідомленні наголошується, що тролейбуси курсуватимуть у ранкові години пік з найбільшою навантаженням, з дотриманням усіх зупинок маршруту №30 на зазначеній ділянці. За скороченою схемою руху передбачена робота трьох тролейбусів з інтервалом в 15 хвилин.

При цьому робота тролейбусного маршруту №30 "вулиця Милославська - залізнична станція Зеніт" буде організована за звичайною схемою руху.

Нагадаємо, раніше в КМДА повідомили про плани створити нові автобусні маршрути на Позняках, Осокорках та Харківському масиві.