ua en ru

"Укрпошта" відновила роботу відділень в трьох великих містах Донецької обл

"Укрпошта" відновила роботу відділень в трьох великих містах Донецької обл
Держпідприємство поштового зв'язку "Укрпошта" відновила роботу своїх відділень в Ждановці, Кіровському та Харцизьку Донецької області.

Держпідприємство поштового зв'язку "Укрпошта" відновила роботу своїх відділень в Ждановці, Кіровському та Харцизьку Донецької області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Укрпошти".

"Відтепер працюють відділення в Ждановці, частково в Амвросіївському та Шахтарському районах Донецької області, розширена мережа відділень, що працюють у Донецьку, Єнакієвому, Макіївці, Сніжному, Торезі та частково заробили відділення в Кіровському і Харцизьку", - йдеться в повідомленні.

При цьому до цих пір не забезпечується надання послуг поштового зв'язку в Новоазовському, Старобешівському, Ясинуватському та Тельманівському районах, а також у містах Київ та Ясинувата Донецької обл.

У той же час в Луганській області надання послуг поштового зв'язку досі не забезпечується у 8 районах (Антрацитівський, Краснодонський, Лутугинський; Свердловський, Слов'яносербський, Станично-Луганський, Перевальський і Попаснянський) і 11 містах обласного значення (Алчевськ, Антрацит, Брянка, Кіровськ, Красний Луч, Краснодон, Луганськ, Первомайськ, Ровеньки, Свердловськ і Стаханов).