ua en ru

У слідчих ГПУ немає претензій до "завгоспа" Януковича, - нардеп

У слідчих ГПУ немає претензій до "завгоспа" Януковича, - нардеп Фото: екс-глава Держуправління справами Андрій Кравець

За даними слідчих, Андрій Кравець знаходиться за кордоном

Генеральна прокуратура України (ГПУ) перевіряє причетність колишнього глави Державного управління справами Андрія Кравця до незаконного заволодіння Межигір'я та інших злочинів Віктора Януковича, однак поки Кравцю не висували звинувачень. Про це йдеться у відповіді ГПУ на звернення лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка, який він опублікував у своєму Facebook.

"У рамках розслідування перевіряється факт можливої причетності до скоєння цих злочині колишнього керівника Державного управління справами Кравця А. В., який, згідно з отриманою в ході слідства інформації, що перебуває за межами України. На цей час йому про підозру у вчиненні злочинів не повідомлялося, його розшук не оголошувався", - йдеться у відповіді ГПУ.

При цьому Ляшко залишився незадоволений відповіддю ГПУ.

"Отримав відповідь з Генпрокуратури, в якому повідомляється, що до Андрію Кравцю - завгоспу і гаманцю Януковича, який на крадені у громадян гроші побудував Межигір'я - у правоохоронців претензій немає. Ось така боротьба з корупцією!" - поскаржився Ляшко.

Отримав відповідь із Генпрокуратури, в якій повідомляється, що до Андрія Кравця - завгоспа і гаманця Януковича, який на ...

Posted by Олег Ляшко on 23 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, Київський апеляційний господарський суд залишив приміщення кінотеатру по вул. Московській у власності Кравця.