ua en ru

СБУ викликає Медведчука на допит

СБУ викликає Медведчука на допит Фото: Віктор Медведчук (УНІАН)

У СБУ заявили, що вже викликали Медведчука на допит, але він поки не з'явився

Служба безпеки України викликає лідера ГО "Український вибір" Віктора Медведчука на допит. Про це сьогодні журналістам повідомив керівник головного слідчого управління СБУ Григорій Остафійчук.

"Звичайно, ми захочемо заслухати пана Медведчука. Користуючись нагодою, через засоби масової інформації запрошую його до нас. Ми його вже запрошували, але він поки не з'явився", - заявив Остафійчук.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ сьогодні допитала екс-главу відомства Валентина Наливайченка за фактами незаконного перетину кордону екс-чиновниками протягом 2014-2015 років. Так, СБУ розслідує факти сприяння співробітниками правоохоронних органів колишнім чиновникам і керівникам правоохоронних органів у незаконному перетині кордону України протягом 2014-2015 років.

"Встановлено, що в 2014-2015 роках співробітники СБУ організували незаконний перетин державного кордону України одним з колишніх керівників СБУ, який разом з лідером ГО "Український вибір" Вікторам Медведчуком зробив декілька вильотів в Російську Федерацію без проходження прикордонного та митного контролю", - повідомляли у прес-службі СБУ.