ua en ru

СБУ порушило справу за фактом незаконних чартерних рейсів "Сімферополь - Стамбул"

СБУ порушило справу за фактом незаконних чартерних рейсів "Сімферополь - Стамбул" Фото: літак компанії "Грозний Авіа"

СБУ порушила справу за заявою Логвинского

Служба безпеки України (СБУ) розпочала кримінальне провадження за фактом незаконних чартерних рейсів за маршрутом Сімферополь - Стамбул. Про це повідомив народний депутат з фракції "Народний фронт" Георгій Логвинський на своїй сторінці в Facebook.

"За моєю заявою СБУ почала кримінальне провадження за фактом незаконних чартерних рейсів за маршрутом Сімферополь - Стамбул. Літаки російської компанії "Грозний Авіа" будуть заарештовані. Туристичну компанію Aya Sofia, яка ці чартерні перельоти не тільки організовує, але й всіляко рекламувала у відкритих просторах інтернету, чекають серйозні санкції. Пасажири, які літали по цьому маршруту, будуть притягнуті до відповідальності. Більш того, всі ці пасажири можуть бути обмежені у подальшому отриманні шенгенських віз", - повідомив Логвинський.

Можно ли остановить самолет?Можно! И даже нужно!По моему заявлению СБУ начало уголовное производство по факту незаконн...

Posted by Георгий Логвинский on 6 Май 2015 г.

Нагадаємо, в липні 2014 р. літак авіакомпанії "Грозний Авіа" вилетів з аеропорту Сімферополя в Стамбул. Це перший міжнародний рейс з Криму з моменту його анексії Росією.