ua en ru

СБУ тиждень тому зафіксували дзвінок Клюєва з Москви, - нардеп

СБУ тиждень тому зафіксували дзвінок Клюєва з Москви, - нардеп Фото: Сергій Клюєв

Клюєв телефонував своїй матері з Москви

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) тиждень тому зафіксували дзвінок народного депутата України Сергія Клюєва з Москви (Росія). Про це у своєму Facebook повідомив народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" Мустафа Найєм.

"Сюр триває: судячи з усього, Сергій Клюєв втік з країни по воді. Генеральною прокуратурою не виявлено даних, які б свідчили про сприяння співробітників правоохоронних органів втечі підозрюваного Сергія Клюєва і, відповідно, ніякі слідчі заходи за цим фактом не проводяться. Генпрокуратурі невідомо місцезнаходження втікача депутата. Між тим, за моїми даними ще тиждень тому співробітниками СБУ був зафіксований дзвінок Сергія Клюєва в Москві, звідки він зв'язувався зі своєю матір'ю", - повідомив Найєм.

Сюр продолжается: судя по всему, Сергей Клюев сбежал из страны по воде. Генеральной прокуратурой не выявлено данных, кот...

Posted by Mustafa Nayyem on 26 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, Антон Геращенко раніше повідомив, що Сергій Клюєв залишив територію країни через окуповані території Донецької і Луганської областей.