ua en ru

В результаті подій під Радою постраждали 11 цивільних осіб, - ГПУ

В результаті подій під Радою постраждали 11 цивільних осіб, - ГПУ Фото: місце вибуху під Радою

Серед них неповнолітній

В результаті подій під Верховною Радою України, які мали місце 31 серпня, постраждали 11 цивільних осіб. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГПУ.

"За останніми даними, в результаті зазначених зіткнень загинули три людини, понад 150 отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Серед постраждалих більше 130 правоохоронців, 11 цивільних осіб, з яких неповнолітній і троє представників засобів масової інформації", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, під будівлею Верховної Ради 31 серпня після прийняття в першому читанні змін до Конституції почалися сутички між мітингувальниками і правоохоронцями.

В ході мітингу під будівлею парламенту агресивно налаштовані активісти почали штурм парламенту, потім під Радою пролунало ряд вибухів, була кинута граната РГО.

Раніше сьогодні прес-служба Президента України процитувала главу МВС Арсена Авакова, який заявив, що в ході заворушень під Радою немає потерпілих серед цивільних осіб.

"Ми фактично не маємо жодного постраждалого з боку цивільних осіб Це принципова відмінність від подій на Майдані", - зазначив Аваков.