ua en ru

У Раді сталася бійка між Парасюком і нардепами від БПП

У Раді сталася бійка між Парасюком і нардепами від БПП Фото: у Раді сталася бійка

Парасюк накинувся на Насірова, який нібито проголосував за законопроект

В сесійній залі Верховної Ради України позафракційний депутат Володимир Парасюк влаштував бійку з народними депутатами з фракції "Блок Петра Порошенко" (БПП), передає кореспондент РБК-Україна.

Після голосування за направлення до Конституційного суду України законопроекту про зміни в Конституцію України в частині децентралізації Парасюк затіяв бійку в секторі, де сидять нардепи від БПП.

"Вас хіба батьки не вчили, що битися недобре... Будь ласка, прошу припинити протистояння", - сказав перший віце-спікер Верховної Ради Андрій Парубій.

"Шановні депутати, поверніться в зал. Побитися можна буде після засідання",- закричав Парубій.

Пізніше Парасюк повідомив журналістам, що накинувся на голову Державної фіскальної служби (ГФС) Романа Насірова, тому що той голосував за включення до порядку денного проекту змін до Конституції в частині децентралізації. Насіров досі не склав свій мандат нардепа.

"Нехай Насиров пояснить, цей голова ГФС, чому він не здав мандат і голосує зараз", - заявив Парасюк в кулуарах Ради після бійки.

У Раді сталася бійка між Парасюком і нардепами від БПП

Фото - Парасюк накинувся на Насирова за голосування в Раді

Депутатів розборонив позафракційний депутат Борислав Береза.

Нагадаємо, Роман Насіров був призначений головою ГФС 5 травня на позачерговому засіданні Кабінету міністрів України. До цього він обіймав посаду голови комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики і перебував у партії "Блок Петра Порошенка". Вчора Насіров заявив, що вже написав заяву про складення депутатського мандата.