ua en ru

У Раді немає подань на зняття депутатської недоторканності, - Кубів

У Раді немає подань на зняття депутатської недоторканності, - Кубів Фото: представник Президента України у Раді Степан Кубів

Кубів упевнений, що коаліція сьогодні є єдиною

У Верховній Раді не надходило подань на зняття депутатської недоторканності. Про це журналістам після засідання ради коаліції заявив представник Президента України в парламенті Степан Кубів.

"Подань ніяких немає й я особисто про них не знаю та на раді коаліції обговорювалося дане питання, де чітко було сказано головою ВРУ, членами коаліції, що ніяких немає сьогодні у ВРУ", - розповів Кубів.

Він підкреслив, що коаліція продовжує існувати.

"Нехай коаліція сьогодні працює в дискусійному плані, але вона є єдина. Зараз, коли ми зібралися, то це як раз є підтвердженням. Запускають спеціальну інформацію, яка повинна вплинути на певні розколи. Коаліція сьогодні є єдиною", - зазначив Кубів.

У той же час нардеп від "Народного фронту" Антон Геращенко повідомив, що в Раду не надходило офіційних документів від генерального прокурора на притягнення парламентаріїв до відповідальності.

Геращенко зазначив, що за різними даними до відповідальності планується залучити Сергія Мельничука, Ігоря Мосійчука, Андрія Лозового (Радикальна партія), а також В'ячеслава Костянтинівського ("Народний фронт") та Михайла Папієва (Опозиційний блок).

"До Блоку Порошенко, до Батьківщини Юлії Тимошенко, партії Свобода та позафракційним депутатам, знову таки за чутками у Генеральної прокуратури питань поки немає", - зазначив нардеп.

Моя позиция по вопросу о возможном представлении Генеральной Прокуратуры на снятие депутатской неприкосновенности. Вче...

Posted by Антон Геращенко on 22 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Верховна Рада може розглянути позбавлення недоторканності семи нардепів.