ua en ru

Путін захворів на грип, - джерело

Путін захворів на грип, - джерело

Президент Росія Володимир Путін не з'являється на публіці вже тиждень через те, що захворів на грип, передає "Дощ" з посиланням на джерело.

Джерела повідомили, що Путін був відсутній в Москві останні кілька днів. Путін нібито перебував у своїй офіційній резиденції на озері Валдай в Новгородській області.

Прес-секретар президента Дмитро Пєсков не став коментувати інформацію про місцезнаходження президента, пославшись на те, що такої практики немає. На прохання прокоментувати інформацію про те, що глава держави хворий на грип, Пєсков відповів: "Не коментуємо, тема закрита".

На понеділок, 16 березня, запланована зустріч Путіна з президентом Киргизії Алмазбеком Атамбаєвим в Санкт-Петербурзі, повідомила 13 березня прес-служба Кремля. Найімовірніше, Путін відправиться в Петербург з резиденції на Валдаї.

Нагадаємо, Путін не з'являвся на публіці з 6 березня. Останній раз він з'являвся перед журналістами 5 березня - в цей день він зустрічався з прем'єр-міністром Італії Маттео Ренці.

11 березня Reuters повідомив про те, що скасування візиту Путіна в Казахстан може бути пов'язана з хворобою. "Візит скасовано, схоже, що Путін захворів", - заявило джерело агентства в уряді Казахстану.

Проте прес-секретар Президента Дмитро Пєсков спростував хворобу Путіна.

Повідомлялося, що Володимир Путін після тижневої перерви з'явився на телеекрані російського телеканалу.