ua en ru

Путін вперше за тиждень з'явився на російському ТБ

Путін вперше за тиждень з'явився на російському ТБ Володимир Путін і В'ячеслав Лебедєв

Президент Росії Володимир Путін після тижневої перерви з'явився на телеекрані російського телеканалу, передає РБК.

Телеканал НТВ показав кадри зустрічі Президента Росії Володимира Путіна з головою Верховного суду РФ В'ячеславом Лебедєвим. Зустріч пройшла в резиденції президента у "Ново-Огарьове", повідомив провідний випуску новин.

"Питання правового захисту громадян та покращення роботи судів Путін обговорив сьогодні з головою Верховного суду РФ В'ячеславом Лебедєвим", - уточнив він в підводці до новинного сюжету.

На кадрах видно, як Путін і Лебедєв підходять до столу і сідають за нього.

Прес-секретар Верховного суду Павло Одинцов підтвердив РБК, що зустріч Лебедєва і Путіна відбулася сьогодні вранці. "Такі зустрічі носять регулярний характер", - зазначив Одінцов. Які-небудь подробиці бесіди і місце зустрічі він не розкрив. Повідомлення про зустрічі також опубліковано на сайті Кремля.

Нагадаємо, Путін не з'являвся на публіці з 6 березня. Останній раз він з'являвся перед журналістами 5 березня - в цей день він зустрічався з прем'єр-міністром Італії Маттео Ренці.

11 березня Reuters повідомив про те, що скасування візиту Путіна в Казахстан може бути пов'язана з хворобою. "Візит скасовано, схоже, що Путін захворів", - заявило джерело агентства в уряді Казахстану.

Проте прес-секретар Президента Дмитро Пєсков спростував хворобу Путіна.