ua en ru

В Україні крім Медведчука і Тимошенко нікому вести діалог з керівництвом РФ, - нардеп від "Батьківщини"

Через те, що в Україні ніколи не розглядали Росію як можливого агресора, але виключно як партнера, в нашій країні нікому вести діалог з приводу ситуації з керівництвом РФ.

Через те, що в Україні ніколи не розглядали Росію як можливого агресора, але виключно як партнера, в нашій країні нікому вести діалог з приводу ситуації з керівництвом РФ. Про це в інтерв'ю РБК-Україна заявив народний депутат від "Батьківщини" Геннадій Москаль.

"Питання в тому, що ми ніколи не розглядали Росію як агресора. А думали, що це старший брат, економічний партнер. У підсумку, у нас крім Тимошенко та Медведчука, взагалі нікому говорити з росіянами. Арсеній Петрович (Яценюк, прем'єр-міністр) зізнався, що не може до сьогоднішнього дня зв'язатися з Медведєвим. Не армія програла частину України! Дипломатія програла Крим", - сказав Москаль.

"Тому... все залежить від реакції Заходу на події в Україні. Якщо буде дуже жорстка реакція, реальні санкції, якщо не будуть махати, як Януковичу "101-им китайським попередженням", то Росія не посміє рушити далі. В іншому випадку, у Путіна є мандат Матвієнко і Думи. І Путін може ним скористатися", - резюмував нардеп.