ua en ru

Президентські вибори 25 травня можуть не відбутися, - джерела в Раді

Вибори Президента України, призначені Радою на 25 травня, можуть бути перенесені на більш пізній термін або скасовані.

Вибори Президента України, призначені Радою на 25 травня, можуть бути перенесені на більш пізній термін або скасовані. Про це РБК-Україна повідомили джерела в парламентській фракції "Батьківщини".

"Ймовірність, що вибори Президента відбудуться 25 травня дуже висока. Ці вибори залежать від ситуації в Криму. Якщо ситуація в Криму буде розвиватися за вкрай негативним для нас сценарієм, то виборів Президента в осяжному майбутньому не буде взагалі", - сказав один зі співрозмовників РБК-Україна.

Його колега з "Батьківщини" підтвердив цю думку. "Вибори можуть бути скасовані", - сказав другий представник "Батьківщини".

При цьому, члени парламентської фракції "Батьківщини" не змогли пояснити, чи означає це, що в.о. Президента до виборів глави держави буде Олександр Турчинов.

Джерела у фракції Партії регіонів також підтвердили слова депутатів від "Батьківщини".

"Сумніви в тому, що 25 травня відбудуться вибори Президента, настільки великі, і з політичних причин, і з організаційних, і фінансових - що, швидше за все, Рада проголосує за скасування призначення виборів Президента на кінець травня", - сказав регіонал.

Він не зміг сказати, коли саме ВР зможе скасувати своє рішення про вибори Президента України 25 травня.