ua en ru

Порошенко і Нуланд обговорили можливість збільшення фіндопомоги і розширення військового співробітництва

Президент України Петро Порошенко і помічник держсекретаря США з питань Європи і Євразії Вікторія Нуланд сьогодні, 6 вересня, обговорили можливість збільшення фінансової допомоги для України і розширення військового співробітництва.

Президент України Петро Порошенко і помічник держсекретаря США з питань Європи і Євразії Вікторія Нуланд сьогодні, 6 вересня, обговорили можливість збільшення фінансової допомоги для України і розширення військового співробітництва. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента України.

"Співрозмовники обговорили питання можливості збільшення макрофінансової допомоги для України з боку США і необхідності в цьому контексті ухвалення президентського антикорупційного пакету", - йдеться в повідомленні.

В продовження домовленостей Президента України з главою США Бараком Обамою Порошенко і Нуланд також обговорили питання розширення військово-технічного співробітництва між Україною та США і реформу сектора безпеки.

Нагадаємо, Порошенко під час зустрічі з Нуланд висловився за негайне забезпечення Донецька і Луганська газом, електроенергією, продуктами і українськими телеканалами.