ua en ru

Полторак хоче створити резерв техніки та особового складу для підготовки до можливої агресії Росії

Полторак хоче створити резерв техніки та особового складу для підготовки до можливої агресії Росії
Міністр оборони України Степан Полторак хоче створити резерв техніки, озброєння та особового складу для підготовки до можливої збройної агресії Росії.

Міністр оборони України Степан Полторак хоче створити резерв техніки, озброєння та особового складу для підготовки до можливої збройної агресії Росії. Про це він заявив під час зустрічі з міністром оборони Канади Робертом Ніколсоном в Києві, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я переконаний в тому, що нам потрібно - я не кажу, що це має бути сьогодні - готувати резерви для того, щоб бути готовити до непередбачуваних дій Так з боку російської Федерації так і з боку терористичних угруповань на сході України. Для того, щоб бути до цього готовими, нам необхідних резерв. Нам треба вчитися робити висновки з тих помилок, які були раніше. Нам треба готувати як резерв техніки , озброєння, так і резерв особового складу. Людей треба вчити, щоб вони йшли на фронт , готові до війни, а не так, що тільки зареєстрували - і зразу на війну", - заявив Полторак.

Він зазначив, що тоді, коли буде прийняте таке рішення , Президент України прийме рішення щодо чергової хвилі мобілізації.

Нагадаємо, міністр оборони Канади Роберт Ніколсон сьогодні в Києві заявив, що світова спільнота повинна продовжувати тиск на Росію, поки вона не змінить свою позицію по Україні.