ua en ru

Нардепи від "Свободи" хочуть, щоб земельні ділянки, винесені на сесію Київради, продавалися через аукціон

Народні депутати від "Свободи" хочуть, щоб земельні ділянки, винесені сьогодні на сесію Київради продавалися через аукціон. Про це сьогодні журналістам повідомив народний депутат від "Свободи" Ігор Мірошниченко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні єдина конструктивна пропозиція, яка влаштує всіх - це обговорення кожної земельної ділянки, проведення громадських слухань і влаштування аукціонів, коли ці земельні ділянки, якщо вони можуть бути віддані в оренду, можуть бути забудовані, будуть продані по максимальній ціні і таким чином буде наповнений бюджет", - зазначив Мірошниченко.

За його словами, на засідання сесії винесено багато проблемних ділянок.

"Ми не хочемо, щоб забудовувався сквер на вул. Павлівській, не хочемо, щоб на вул. Воровського, яка прилягає до Львівської площі був побудований черговий корабель чи як це назвати. Сьогодні ми почули низку інших проблемних об'єктів, зокрема розважальному комплексу "Бінго" дають не землю в оренду, яка знаходиться біля нього, а землю під забудову житлового комплексу. І таких питань маса", - розповів Мірошниченко.

Читайте також: Ільєнко: 15 представників "Свободи" будуть контролювати процес голосування за земельні і комунальні питання в Київраді