ua en ru

Заява прем'єр-міністра Яценюка про відставку ще не надійшла в Раду, - Кошулинський

Віце-спікер Верховної Ради України Руслан Кошулинський заявив, що поки що заява прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка про відставку ще не надійшла до Верховної Ради.

Віце-спікер Верховної Ради України Руслан Кошулинський заявив, що заява прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка про відставку ще не надійшла до Верховної Ради. Про це він повідомив, відкриваючи пленарне засідання парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

"Письмової заяви Яценюка про відставку немає, фізично немає. Усну заяву, на жаль, до справи не підшиєш", - сказав Кошулинський.

Тому, як він підкреслив, наразі немає що розглядати депутатам.

Нагадаємо, 24 липня прем'єр Арсеній Яценюк подав у відставку у зв'язку з розпадом коаліції у Верховній Раді, а також у зв'язку з відмовою парламенту підтримати ініціативи Кабміну щодо секвестру держбюджету-2014 і реформи НАК "Нафтогаз України".

Увечері 24 липня Яценюк підписав розпорядження про призначення тимчасово виконуючим повноваження прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Водночас Президент України Петро Порошенко висловив сподівання, що Яценюк ще передумає, а вихід депутатів з коаліції не повинен паралізувати роботу Ради.