ua en ru

Клюєв просить опозицію та громадські організації припинити безлади

Секретар РНБО Андрій Клюєв просить лідерів опозиції та громадських організацій припинити безлади.

Секретар РНБО Андрій Клюєв просить лідерів опозиції та громадських організацій припинити безлади. Про це він заявив після закінчення брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я дуже прошу лідерів опозиції, дуже прошу лідерів громадських організацій припинити безлади, тоді нам буде простіше вести переговори, щоб вивести країну з політичної кризи", - заявив Клюєв.

Він зазначив, що коли Кличко прийшов на зустріч з Президентом без попередньо попередження про свій візит, Янукович проводив нараду щодо соціально-економічного розвитку регіонів на 2014 р.

"Віктор Федорович доручив мені зустрітися з Кличком, але, на жаль, було дуже багато емоцій, конструктиву не вийшло, після чого Кличко і зробив заяву, що він виходить з переговорного процесу, хоча Президент говорив, що по закінченню наради він обов'язково зв'яжеться з Кличком", - розповів Клюєв.

У свою чергу, радник Президента Андрій Портнов уточнив, що з Кличком зустрічалися він, Клюєв, а також міністр юстиції Олена Лукаш.

За словами Лукаш, під час зустрічі, Кличко багато акцентував уваги на свої президентські перспективи.

Портнов додав до цього: "Кличко почав розмову з погроз, він казав, що прийде його час, натякаючи на своє президентське майбутнє".