ua en ru

Клименко заперечує фінансування протестних рухів в Одесі

Екс-міністр доходів та зборів України Олександр Клименко заперечує фінансування протестних рухів в Україні, та в Одесі зокрема.

Екс-міністр доходів та зборів України Олександр Клименко заперечує фінансування протестних рухів в Україні, та в Одесі зокрема. Про це він заявив у своєму Facebook.

"Я категорично заявляю, що не маю ніякого відношення ні те що до фінансування, а навіть просто підтримки протестних рухів в Україні. Чи має право чинна влада розкидатися такими голослівними звинуваченнями? Де докази? Або до чого вони взагалі, коли просто потрібно знайти крайніх? Чому це абсурдна заява СБУ зроблено через прес-службу? Боїмося взяти на себе відповідальність не лише за ситуацію в Одесі та в інших регіонах, але і навіть за власні слова?!" - написав Клименко.

На його думку, провина за події в Одесі лежить на верховному головнокомандуючому Збройних сил України, голові МВС, голові СБУ, голові прокуратури.

"Саме їх бездіяльність або некваліфіковані, а може й навмисні дії, що призвели до страшної трагедії в Одесі", - підкреслив Клименко.