ua en ru

Кабмін виділив 235 млн грн на облаштування держкордону

Кабінет міністрів України виділив 235 млн грн на облаштування державного кордону.

Кабінет міністрів України виділив 235 млн грн на облаштування державного кордону. Про це йдеться в постанові уряду № 458 від 17 вересня.

"Відповідно до частини шостої статті 23 Бюджетного кодексу України передати бюджетні призначення, передбачені у 2014 році Міністерству фінансів у спеціальному фонді державного бюджету за програмою 3511650 "Реалізація програм допомоги Європейського союзу" у сумі 235 047,4 тис. гривень, джерелом надходження яких є другий транш угоди про фінансування програми "Підтримка секторальної політики управління кордоном в Україні", Міністерству внутрішніх справ за програмою 1002030 "Матеріально-технічне забезпечення Державної прикордонної служби України та утримання її особового складу" для здійснення заходів, спрямованих на забезпечення безпеки державного кордону", - йдеться в повідомленні.

Відповідно до документів, Міністерство внутрішніх справ зобов'язане погодити передачу коштів із комітетом Верховної Ради з питань бюджету. Після цього Міністерство фінансів має внести відповідні зміни до розпису держбюджету, а Держказначейство - перерахувати МВС зазначені кошти.

Нагадаємо, 12 вересня Кабмін виділив перші 100 млн грн на будівництво оборонних укріплень на кордоні з Росією (проект "Стіна").