ua en ru

Кабмін доручив провести службове розслідування діяльності першого заступника голови МВС Євдокимова

Кабінет міністрів України доручив провести службове розслідування щодо діяльності першого заступника голови Міністерства внутрішніх справ України Володимира Євдокимова.

Кабінет міністрів України доручив провести службове розслідування щодо діяльності першого заступника голови Міністерства внутрішніх справ України Володимира Євдокимова. Про це повідомив на прес-конференції міністр Кабінету міністрів України Остап Семерак, передає кореспондент РБК-Україна.

"Що стосується заступника голови МВС, то вчора на засіданні Кабінету міністрів було надане протокольне доручення відповідним урядовим установам, які повинні провести службове розслідування щодо тих звинувачень, які гуляють в засобах масової інформації для того, щоби Кабінет міністрів мав можливість прийняти зважене, абсолютно прозоре, справедливе рішення і тому вчора це питання не розглядалося", - заявив Семерак.

Нагадаємо, 16 серпня партія "Правий сектор" звинуватила Євдокимова у контрреволюційній діяльності в Україні, в роботі на Москву, у причетності до вбивства координатора "Правого сектора" в Західній Україні Олександра Музичка на прізвисько Сашко Білий, а також у спробі знищити "Правий сектор".

У свою чергу Євдокимов заперечує звинувачення у спробах знищити "Правий сектор".

Цього тижня Кабмін повинен був розглянути подання міністра внутрішніх справ Арсена Авакова на звільнення Євдокимова з посади першого заступника міністра внутрішніх справ.