ua en ru

Гройсман не має інформації щодо відставки Яреми

Гройсман не має інформації щодо відставки Яреми

Голова Верховної Ради Україні Володимир Гройсман заявив, що не має інформації щодо можливої відставки Віталія Яреми з поста генерального прокурора України. Про це Гройсман заявив сьогодні на брифінгу після засіданні погоджувальної ради депутатських груп та фракцій, передає кореспондент РБК-Україна.

"В мене немає жодної офіційної інформації щодо відставки генерального прокурора України. Після інформації, яка прозвучала у Верховній Раді, жодних рішень з цього приводу, наскільки я знаю, від генерального прокурора прийнято не було. Тому зараз я не можу ані підтвердити ані спростувати цю інформацію,оскільки у мене немає підтвердження", - сказав Гройсман.

Нагадаємо, голова підкомітету з питань державної служби та служби в органах місцевого самоврядування комітету Верховної Ради з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, народний депутат з фракції "Батьківщина" Альона Шкрум підтвердила інформацію про заяву про відставку, яку написав генеральний прокурор Віталій Ярема.