ua en ru

Герега відкрила засідання Київради

Секретар Київської міської ради Галина Герега відкрила засідання Київради в 9:00. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Секретар Київської міської ради Галина Герега відкрила засідання Київради в 9:00. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

В залі зареєструвалось 66 депутатів.

Крім партії більшості, до Київради прийшли також депутат "Удару" Андрій Странніков, депутат БЮТ Тетяна Меліхова і ще кілька опозиційних депутатів

Странніков повідомив журналістам, що прийшов до Київради в 6:30, а Меліхова і ще кілька депутатів від опозиції в 7 годин. У той же час, Меліхова заявила, що прийшла закликати депутатів Київради покинути зал і піти під Верховну Раду України, так як головні події для України сьогодні вирішуються там.

Фотогалерея: Засідання Київради 13 листопада

"Ті сотні питань, які стоять у порядку денному засідання Київради не можливо порівняти з тими питаннями, які сьогодні вирішуються у Верховній Раді України", - наголосила Меліхова

Зазначимо, що сьогодні засідання Київради розпочалося не в 10:00, а о 9:00. Варто зауважити, що ще вчора повідомлялося про те, що порядок біля Київради будуть забезпечувати 800 працівників міліції та військовослужбовців внутрішніх військ МВС України. Будівля Київради з вечора 12 листопада обнесено сірим металевим парканом, який зазвичай з'являється перед засіданням Київради. З боків будівлі стоять автобуси з міліцією. Міліцейські патрулі і легкові машини розташувалися на тротуарі біля будівлі Київради.

Нагадаємо, попереднє засідання Київради відбулось 23 жовтня.