ua en ru

Джемілєву заборонили в'їжджати до Криму до 2019 р

Народному депутату від "Батьківщини", екс-главі Меджліса кримськотатарського народу Мустафі Джемілєву заборонили в'їжджати в Крим до 2019 року.

Народному депутату від "Батьківщини", екс-главі Меджліса кримськотатарського народу Мустафі Джемілєву (на фото) заборонили в'їжджати до Криму до 2019 року. Про це у своєму Facebook написала керівник прес-служби Меджлісу Лейла Муслімова.

За словами Муслімової, при перетині адміністративно-територіального кордону Криму з Україною, Мустафі Джемілєву вранці 22 квітня вручили "Акт повідомлення про недозвіл в'їзду до Російської Федерації".

"Ми, що нижче підписалися, склали цей акт про те, що, на підставі постанови про недозвіл в'їзду іноземному громадянину №140 (ЗКС) 13-1087 від 19 квітня 2014 року, Мустафі Джемілєву 13.11.1943 року народження, громадянину України, закритий в'їзд на територію РФ на підставі п.1. ст.27 Федерального закону "Про порядок виїзду з Російської Федерації та в'їзду до Російської Федерації" терміном на 5 (п'ять) років до 19 квітня 2019 року", - йдеться в зазначеному акті.

Джемілєву заборонили в'їжджати до Криму до 2019 р

(Фото: QtmmOrg)

Джемілєв заявив, що, незважаючи на жодні "постанови", приїде до Криму.

Нагадаємо, напередодні, 19 квітня, Джемілєва близько години не пропускали при спробі в'їзду до Криму.