ua en ru

Білоус подякував правоохоронцям за допомогу в боротьбі з корупцією в ДФС

Тимчасово відсторонений від виконання обов'язків голови Державної фіскальної служби України (ДФС) Ігор Білоус подякував правоохоронцям за ефективну роботу по боротьбі з корупцією в очолюваному ним відомстві. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Тільки що дізнався, що прокуратурою Київської області спільно зі співробітниками ГУБОЗ затриманий працівник центрального апарату ДФСУ. Як раз під час отримання ним хабара. Вдячний правоохоронцям за компетентність і професіоналізм. Чесність і прозорість є основними пріоритетами оновленої ДФСУ. Про це повинен пам'ятати кожен податківець", - написав він.

Нагадаємо, 5 березня за дорученням Генпрокуратури прокуратурою Київської області спільно з працівниками ГУБОЗ МВС України був затриманий чиновник ДФСУ, який вимагав від підприємця незаконної винагороди в розмірі 100 тис. дол. за усунення проблем, пов'язаних із зупинкою діяльності його фірми правоохоронними органами. Чиновник був затриманий разом з посередником при отриманні частини хабара в сумі 50 тис. дол. Досудове розслідування проводиться за ч. 3 ст. 368 КК України.