ua en ru

В Одесі стався вибух газу в квартирі, є постраждалі

В Одесі стався вибух газу в квартирі, є постраждалі Фото: поліція

Причиною вибуху стала несправність газової плити

В Одесі в будинку на вулиці Космонавтів, 23\2 стався вибух побутового газу, є постраждалі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Національної поліції в Одеській області.

"В поліцію надійшло повідомлення про те, що в будинку, розташованому по вулиці Космонавтів, 23\2, на 3 поверсі стався вибух. На місце події виїхали співробітники ДСНС та слідчо-оперативна група поліції. Встановлено, що причиною вибуху стала несправність газової плити. Мешканці квартири отримали травми. Загиблих немає", - йдеться в повідомленні.

Як повідомили в ДСНС, в результаті вибуху постраждали літня жінка та її донька, які були доставлені в лікарню з опіками тіла і дихальних шляхів. Вибуховою хвилею зруйновані міжкімнатні перегородки двох спільних квартир, вибито двері, віконні рами і скло в під'їзді будинку.

Нагадаємо, 15 січня в місті Українськ Донецької області в квартирі на 5 поверсі багатоквартирного будинку стався вибух побутового газу, в результаті чого під завалами опинилися жінка і троє дітей. В результаті двоє дітей загинули.