ua en ru

"МТС Україна" продала Ахметову частина фіксованого бізнесу

"МТС Україна" продала Ахметову частина фіксованого бізнесу Рінат Ахметов

Компанія "МТС Україна" підписала договір про продаж частини фіксованого бізнесу оператору Vega (ПРАТ "Фарлеп-Інвест", що належить групі СКМ бізнесмена Ріната Ахметова). Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

"МТС Україна" повідомляє про підписання договору про продаж частини фіксованого бізнесу оператору Vega. Компанія надавала на базі мережі, придбаної раніше у компанії "Комстар", послуги широкосмугового фіксованого доступу в інтернет і фіксованої телефонії абонентам в Одеській області та Києві", - сказано в повідомленні.

В "МТС Україна" цю угоду пояснили тим, що бізнес фіксованого інтернет-доступу і телефонії для масового сегмента не є профільними для компанії. "Напередодні активного будівництва 3G-мережі продаж фіксованого бізнесу дозволить "МТС Україна" зосередитися на основній діяльності - мобільного зв'язку, зокрема, на надання послуг швидкісної безпровідної передачі даних", - пояснили в компанії.

За умовами договору "МТС Україна" буде обслуговувати абонентів фіксованого доступу в інтернет до 30 квітня поточного року, фіксованої телефонії - до 30 червня.

Комерційні деталі угоди не розкриваються.

Нагадаємо, 26 березня "МТС Україна" отримав 3G-ліцензію.