ua en ru

МОЗ на цьому тижні оголосить торги по 5 програмами закупівель медпрепаратів

МОЗ на цьому тижні оголосить торги по 5 програмами закупівель медпрепаратів Фото: Олександр Квіташвілі

Моз планує щотижня оголошувати нові торги

Міністерство охорони здоров'я України на цьому тижні планує оголосити торги по 5 програмами закупівель медичних препаратів. Про це в ході брифінгу повідомив голова відомства Олександр Квіташвілі, передає кореспондент РБК-Україна.

"На цьому тижні ми плануємо запустити торги по п'яти програм. Вже щотижня будемо нові торги оголошувати", - заявив Квіташвілі.

"41 номенклатура за всіма назвами і національних програм вже підготовлено, вся інформація зібрана, ми сподіваємося вже на цьому тижні оголосити торги, завтра постараємося перший лот винести, а якщо ні, то як мінімум в середу або в четвер", - повідомив міністр.

За словами міністра, є проблема з програмою по закупівель медпрепаратів від гепатиту. "Там поки номенклатура проходження під питанням. Якщо це питання затягнеться, то ми попросимо наших міжнародних партнерів, щоб ці закупівлі робили вони", - сказав він.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я України розраховує до 25 серпня 2015 р. підписати контракт, що дозволяє купувати медпрепарати через міжнародні організації.