ua en ru

Міністр екології має намір судитися з Ляшком

Міністр екології має намір судитися з Ляшком Фото: Ігор Шевченко

За словами міністра, Ляшко мітить на його місце

Міністр екології та природних ресурсів України Ігор Шевченко збирається подати в суд на лідера Радикальної партії Олега Ляшка, який звинуватив його перебування закордоном під час пожежі на нефтебезе під Києвом. Про це міністр заявив сьогодні на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я зараз раджуся з юристом. Напевно, я буду подавати в суд для того, щоб суд перевірив все і сказав, що він дійсно сказав неправду. Я весь час під час пожежі знаходився в країні", - сказав Ляшко.

Міністр припустив, що у Ляшка в розпорядженні немає жодних доказів, а є лише виписки з Держприкордонслужби.

"Ніяких документів у нього просто не існує. Те, що він махав папірцями, це, напевно, якісь виписки з прикордонної служби, на якому літаку, в який час я полетів і на якому я прилетів. Ці документи нічого не доводять. Вони лише доводять моє переміщення. Ніякої корупції в цьому немає", - заявив міністр.

Шевченко також додав, що Ляшко хоче зайняти крісло міністра екології.
"Пан Ляшко вже давно мріє зайняти пост міністра екології. І наскільки мені відомо, йому це пообіцяли. І він зараз робить все можливе для того, щоб мене очорнити і створити такі умови, щоб я сам пішов у відставку, щоб мене відправили у відставку", - зазначив міністр.

У той же час він запевнив, що не збирається у відставку. "Я кажу: не дочекаєтеся. Я чесно працюю", - підкреслив Шевченко.

Нагадаємо, за словами Олега Ляшка, міністр екології Ігор Шевченко 8 червня 2015 р. повернувся з Ніцци приватним літаком народного депутата України, члена депутатської групи "Воля народу" Олександра Онищенка.

Зазначимо, в НФ очікують до п'ятниці результатів перевірки ГПУ про Шевченка і літаку Онищенко.