ua en ru

У МЗС РФ запропонували ввести санкції проти New York Times

У МЗС РФ запропонували ввести санкції проти New York Times Фото: Марія Захарова

У МЗС РФ прокоментували реакцію Порошенко на статтю в New York Times

У Міністерстві закордонних справ Російської Федерації прокоментували реакцію президента України Петра Порошенка на статтю в New York Times, яку він назвав "гібридної війною" проти України. Реакцію Порошенко прокоментувала офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова в Facebook.

У свою чергу, Захарова заявила, що тепер Україні залишилося ввести санкції проти New York Times.

"Тепер Києву залишилося вимагати включення New York Times в який-небудь санкційний список. Краще американський. Чи вже?", - написала вона.


Зазначимо, 31 березня The New York Times, напередодні робочого візиту Порошенка в США присвятила редакційну колонку ситуації в Україні. Зокрема, президенту, прем'єр-міністру і парламенту радять почати проводити реальні реформи, спрямовані на боротьбу з жахливою корупцією в країні.

"Хотів би чітко прокоментувати: на сьогодні проти України ведеться гібридна війна, у тому числі через механізми поширення інформації, яка дискредитує українську державу", - прокоментував матеріал Порошенко.

СМИ:"1 апреля в газете New York Times вышла статья, авторы которой назвали Украину коррумпированным болотом, а самого гл...

Posted by Maria Zakharova on Saturday, April 2, 2016

Нагадаємо, в матеріалі NYT також зазначалося, що президент Порошенко повинен розпочати широку дискусію щодо кандидатури нового генпрокурора і відновити на посаді заступника генпрокурора Давида Сакварелідзе, а також розпочати широку громадську дискусію щодо наступного генерального прокурора.