ua en ru

Комітет ВР по боротьбі з корупцією загрожує зміною керівництва МВС при невиконанні внутрішнього розслідування

Комітет ВР по боротьбі з корупцією загрожує зміною керівництва МВС при невиконанні внутрішнього розслідування Фото: голова комітету ВР по боротьбі з корупцією Єгор Соболєв

На час розслідування Чеботарь повинен бути відсторонений від посади

Комітет Верховної Ради України по боротьбі з корупцією обіцяє докласти всі зусилля на зміну керівництва Міністерства внутрішніх справ (МВС) у разі, якщо результати внутрішнього розслідування відомства не будуть надані протягом тижня. Про це йдеться в повідомленні голови комітету Єгора Соболєва в Facebook.

Зазначимо, що розслідування має бути проведено в зв'язку з нападом невідомих на журналістів біля будинку заступника глави МВС Авакова Сергія Чеботаря.

"Ми чекаємо інформації від міністра внутрішніх справ про результати внутрішнього розслідування протягом тижня. На час розслідування Чеботарь повинен бути усунутий. Якщо керівництво МВС далі ігнорувати справу свого очищення, комітет Верховної Ради з протидії корупції сконцентрує всі наші сили на заміни всього керівництва МВС", - йдеться в повідомленні.

Про Чеботаря і напад на журналістів біля маєтку, що офіційно належить доньці заступника міністра внутрішніх справ. Сьо...

Posted by Єгор Соболєв on Wednesday, May 6, 2015

Нагадаємо, що сьогодні Комітет ВР по боротьбі з корупцією вимагав розслідувати напад на журналістів біля будинку заступника Авакова.