ua en ru

Кіхтенко звільнено з посади донецького губернатора, - радник Стеця

Кіхтенко звільнено з посади донецького губернатора, - радник Стеця Фото: донецький губернатор Олександр Кіхтенко

Місцеві чиновники "в шоці" від його відставки

Голову Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександра Кіхтенка звільнено із займаної посади. Про це у своєму Facebook повідомив радник міністра інформаційної політики України, координатор прес-центру АТО в Краматорську Олександр Бригинець.

"Кіхтенко, як губер, був великим прихильників співпраці з ОЧД (окупованій частиною Донбасу). Сьогодні Порошенко його звільнив. Хлопці тут, в АТО, приколюються, що тепер його відправлять почесним послом в ДНР", - написав Бригинець.

За його словами, безліч місцевих чиновників у регіоні шоковані відставкою Кіхтенка.

"Кажуть, що Жебрівський (а він призначений), який пройшов бойовий добровольчий шлях на Луганщині, буде діяти жорстко та проукраїнськи, як і Москаль. А це призведе до руйнування всіх "успіхів" нинішньої ДВЦА", - зазначив Бригинець.

Кіхтенко, як губер, був великим прихильників співпраці з ОЧД (окупованою часимною Донбасу). Сьогодні Порошенко його звіл...

Posted by Олександр Бригинець on 10 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, раніше джерела в Адміністрації Президента повідомили, що Порошенко вже підписав подання на призначення Павла Жебрівського головою Донецької обласної військово-цивільної адміністрації замість Кіхтенка.