ua en ru

"Київавтодор" вивів на прибирання снігу і льоду понад 250 одиниць автотехніки

"Київавтодор" вивів на прибирання снігу і льоду понад 250 одиниць автотехніки Фото: прибирання снігу в Києві (прес-служба КМДА)

За святкові дні комунальні служби Києва вивезли два вантажних потяги зі сміттям

Комунальна корпорація "Київавтодор" задіяла в неділю 3 січня 2016 року для прибирання снігу та льоду з автомобільних доріг, вулиць і тротуарів Києва 259 одиниць автотехніки. Про це сьогодні повідомили у прес-службі Київської міської держадміністрації (КМДА).

Як зазначив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, за святкові дні комунальні служби Києва вивезли 16 тисяч кубометрів сміття, що еквівалентно двом стандартним вантажним поїздам.

Зокрема, під час свят столичні комунальні служби продовжують проводити комплекс робіт із зимового утримання вулично-дорожньої мережі, прибудинкових територій, міжквартальних проїздів тощо.

За святкові дні комунальні служби Києва вивезли 16 000 куб. метрів сміття, що дорівнює двом стандартним вантажним поїзда...

Опубліковано Київська міська державна адміністрація - офіційна сторінка 3 січня 2016 р.

Нагадаємо, раніше влада Києва оголосила готовність номер один до прибирання першого снігу, а мер столиці Віталій Кличко провів інспекцію нової снігоприбиральної техніки.