ua en ru

Кадиров звинуватив радника Авакова в пособництві ІДІЛ

Кадиров звинуватив радника Авакова в пособництві ІДІЛ Фото: Рамзан Кадиров

Кадиров також вважає, що Геращенко має відношення до вербування молоді в ІДІЛ

Глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров звинуватив радника глави Міністерства внутрішніх справ України Антона Геращенко в пособництві терористам "Ісламської держави" (ІДІЛ), а також у причетності до вербування молоді в ІДІЛ. Про це повідомляє видання "Известия".

Як наголошується, таким чином Кадиров відреагував на заяву Геращенко, який закликав опублікувати адреси російських льотчиків для терористів, що завдають ударів по терористах в Сирії.

"Для тих, хто шукає адреси, повідомляю, що я є першим пілотом російської авіації, що завдав удару по позиціях "Іблісскої держави". І зараз перебуваю за штурвалом в небі Сирії. Моя адреса та телефони відомі. Я не сумніваюся в тому, що Геращенко в якійсь формі пов'язаний з ІДІЛ. Були повідомлення, що він може бути причетний до вербування молоді в цю терористичну організацію. У кожному разі реальні загрози не залишаться без належної реакції. Ми не маємо наміру залишати без уваги погрози на адресу наших льотчиків. І відповідь буде чутливою. Для цього є сили і засоби. Я переконаний, що на висловлювання Геращенко звернули увагу і сини тих, хто був розстріляний або спалений терористами в Сирії", - заявив Кадиров.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Facebook забанив Антона Геращенко за пост про ІДІЛ.