ua en ru

Кабмін створив робочу групу з погашення заборгованості за електрику і газ, - Демчишин

Кабмін створив робочу групу з погашення заборгованості за електрику і газ, - Демчишин Фото: Володимир Демчишин

Борг окупованій території Донбасу за газ складає 9 млрд грн і 6 млрд грн за електроенергію

Кабінет міністрів України створив міжвідомчу робочу групу з питань погашення заборгованості за спожиті електричну енергію і природний газ. Про це повідомив міністр енергетики і вугільної промисловості України Володимир Демчишин після завершення засідання уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

"Створили (міжвідомчу робочу групу з питань погашення заборгованості за спожиті електричну енергію та природний газ - ред.)", - заявив Демчишин.

За словами міністра, ця група буде займатися питаннями заборгованості по оплаті за газ і електроенергію, зокрема водоканалів Харкова, Києва, Дніпропетровська та ін

"Є багато питань міжвідомчих - розрахунки по зоні АТО, розрахунки по моїй частині, наприклад, водоканал. В основному будуть питання по зоні АТО. Тому що, там великі суми за опалювальний сезон накопичилися і по електриці і по газу", - додав Демчишин.

Зокрема, за його словами, заборгованість окупованій території Донбасу за газ складає 9 млрд грн і 6 млрд грн за електроенергію.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України створив міжвідомчу робочу групу з підготовки об'єктів паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2015-2016 року.