ua en ru

На кордоні з РФ в Харківській обл. виявлено трубопровід для контрабанди пального, - ДПС

На кордоні з РФ в Харківській обл. виявлено трубопровід для контрабанди пального, - ДПС Фото: трубопровід прокладено на глибині 1 метра

Це вже не перша спроба прокласти трубопровід на даній ділянці

Прикордонники Харківського загону виявили в районі села Плетенівка на кордоні з Росією трубопровід, по якому, ймовірно, планувалося перекачувати контрабандне пальне. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України (ДПС).

"Під час проведення спільних оперативно-розшукових заходів, міжвідомча група у складі співробітників відділу "Вовчанськ", УСБУ та УМВС в Харківській області, за 25 метрів від кордону між українським селом Плетенівка і російським Шебекіно, виявила ознаки прокладки трубопроводу. За допомогою інженерної техніки була демонтована пластикова труба діаметром 100 мм, прокладеного на глибині 1 метра. Зараз проводяться заходи по встановленню осіб, причетних до протиправної діяльності", - сказано в повідомленні.

У ДПС додали, що облаштувати трубопровід на цьому напрямку правопорушники вже намагалися трохи більше року тому.

На кордоні з РФ в Харківській обл. виявлено трубопровід для контрабанди пального, - ДПС

Фото: виявлений трубопровід (прес-служба ДПС)

Нагадаємо, напередодні прикордонники виявили в районі н. п. Пантюхине Луганської обл. трубопровід, призначений для незаконного перекачування через кордон пально-мастильних матеріалів.