ua en ru

Голова "ради" Севастополя проігнорує виклик на дуель з лідером "Нічних вовків"

Голова "ради" Севастополя проігнорує виклик на дуель з лідером "Нічних вовків" Фото: Володимир Путін і Нічні вовки

Олексій Чалий вважає, що виклик на дуель робиться особисто

Голова "ради" Севастополя Олексій Чалий проігнорує дуельний виклик від російського лідера байкерського клубу "Нічні вовки". Про це заявила його помічниця Олексія Чалого Олена Казакова, передає "Російська служба новин".

"У нас було відкрите спеціальне позачергове відкрите засідання Законодавчих зборів. Тим більше повістка була відома за 4 дні, заздалегідь. Не він, так його колеги могли просто прийти і висловитися. Там були і представники уряду, і ті, хто захищав проект. У нас депутати все це докладно розповідали і показували. Але ніхто не прийшов", - заявила вона.

За словами в Казакової, все в рамках закону, все було відкрито і доступно.

"А те, що внизу десь щось викрикують - ну підніміться в зал. Але чомусь вони не вважали за потрібне висловити свою позицію у залі, а стояли внизу. Їм ніхто не забороняв", - заявила вона.

Казакова відзначила, що Олексій Чалий не збирається реагувати на виклик Залдостанова, тому що виклик на дуель робиться особисто.

"Хтось десь незрозуміло кому сказав. Чому він [Чалий] повинен на це реагувати? Не до нього прийшли, не офіційно. Його [Хірурга] звали в зал засідання, чому він не прийшов?", - заявила вона.

Нагадаємо, раніше лідер "Нічних вовків" Олександр Залдостанов викликав голову "ради" Севастополя Олексія Чалого "на дуель на будь-якому інформаційної майданчику", де готовий дати відповідь "на всю його брехню і некомпетенцію".