ua en ru

Лідер "Нічних вовків" викликав на дуель главу "ради" Севастополя

Лідер "Нічних вовків" викликав на дуель главу "ради" Севастополя Фото: Нічні вовки

Байкери вимагали, щоб "спікер" вийшов до них особисто

Лідер "Нічних вовків" Олександр Залдостанов викликав голову "ради" Севастополя Олексія Чалого "на дуель на будь-якому інформаційному майданчику", де готовий дати відповідь "на всю його брехню і некомпетенцію". Про це заявили 23 травня кілька байкерів, які приїхали до будівлі законодавчих зборів Севастополя після рішення призупинити видачу землі байкерам, передає "Коммерсантъ".

Байкери вимагали, щоб "спікер" вийшов до них особисто. При цьому Олексій Чалий не з'явився. Як зазначає видання з посиланням на джерело, "спікера" в будівлі не було - "це був вихідний день".

Нагадаємо, раніше російському байк-клубу "Нічні вовки" призупинили видачу землі в Севастополі.

Зазначалося, що "голова" комісії з містобудування та землекористування В'ячеслав Горєлов висловив заклопотаність тим, що при підготовці постанови та договору оренди не був проведений аналіз впливу майбутнього проекту на природно-ландшафтний та історико-археологічний пам'ятник гори Гасфорта.

"Це унікальний об'єкт для міста. Мова йде про 2,7 квадратних кілометрів в районі цього об'єкта. Нічого подібного на нашій території більше немає. Немає у нас такого озера більше. Є єдине, а там природоохоронна зона. Я думаю, що цим ресурсом можна розпорядитися дуже дбайливо", - сказав "спікер" Олексій Чалий.